U tijeku prijave za seminar „Zdravlje iz Božje kuhinje - prehrana po receptima sv. Hildegarde“

U Nadbiskupskom sjemeništu u Splitu, u subotu 2. ožujka, organiziran je seminar „Zdravlje iz Božje kuhinje - prehrana po receptima sv. Hildegarde“. Voditeljica seminara je prof. Višnja Bartolović, teologinja. Organizatori su Molitvena zajednica sv. Ivan od Križa (Kamen – Split) i Koordinacija Obnove u Duhu Svetom Splitsko-makarske nadbiskupije.

Program počinje u 9 sati. U prvom dijelu biti će predavanje „Savjeti za tjelesno zdravlje prema sv. Hildegardi iz Bingena“ za vrijeme koje će se moći saznati 6 zlatnih pravila za zdravlje te koje su optimalne namirnice za tjelesno zdravlje, kako koristiti začine i ljekovito bilje, kako ojačati imunitet i osloboditi se stresa, koja hrana je za dobro raspoloženje, a koja protiv starenja, kako smršaviti bez štete za organizam, koji su to pripravci i prehrana kod pojedinih zdravstvenih tegoba i dr.

U pauzi za ručak koja počinje u 13 sati, a traje do 14.30 sati bit će kušanje hrane po receptima sv. Hildegarde.

U drugom dijelu, od 14.30 satu, biti će predavanje „Savjeti za duhovno zdravlje prema sv. Hildegardi“, a sudionici će moći upoznati 35 kreposti i 35 mana prema sv. Hildegardi, ustanoviti koja je Vaša temeljna duhovna krepost, a koja mana, otkriti koja mana blokira Vaše tjelesno zdravlje i duhovni napredak, saznajti koje navode Sv. Pisma trebate primijeniti da iskorijenite pojedinu manu, naučiti bolje upravljati svojim emocijama i ojačati samopouzdanje i dr.

Seminar završava misom u 18 sati u kapeli splitskog Nadbiskupskog sjemeništa.

Prijave traju do 27. veljače 2019. na mob: 098/422-978. Kotizacija iznosi 100kn i plaća se na dan održavanja.