Završila korizmena kampanja za nerođene

Na Cvjetnicu, 10. travnja 2022. završila je korizmena kampanja inicijative „40 dana za život“. Bila je to već 17. kampanja u Hrvatskoj koja je okupila više od 2000 sudionika na bdijenjima ispred bolnica, a bila je posvećena bakama i djedovima i sve pod zagovorom sv. Ane i sv. Joakima. Sigurno najveća vijest ove kampanje jest šest dječjih srdaca koja kucaju zahvaljujući molitvama, bdijenjima i radu inicijative. Šest majki odustalo je od pobačaja i odlučile su roditi svoju djecu.

Osim spašenih dječjih života, i kroz ovu kampanju bilježe se drugi plodovi. Mnoga svjedočanstva molitelja ispred bolnica i domova zdravlja, zatim pozivi i razgovori s majkama i očevima koji nose rane spontanog pobačaja, održane još jedne duhovne vježbe „Oprostom oslobođene“ za žene koje nose rane pobačaja, svečani pokornički križni putevi za nerođene ulicama gradova i dr.

U Splitu se molitveno bdjenje odvijalo na dvije lokacije, ispred rodilišta, i ispred poliklinike Cito.

Na Uskrsni utorak, 19. travnja, svetom misom u crkvi Gospe od Pojišana, sudionici inicijative zahvalili su Gospodinu na obilju plodova izmoljenih u proteklih 40 dana pred bolnicom. Svetu misu predslavio je don Vedran Torić, a u propovijedi je istakao važnost dara pokajanja i dara suza. Nema veće milosti od raskajanog srca i povratka Bogu koji u sakramentu ispovijedi dolazi k nama.

Pozivnica je to i za sve one koji su ranjeni pobačajem da se prijave na naše programe za izlječenje rana pobačaja, a nove termine za žene i muškarce možete pronaći na linku: https://hrvatskazazivot.com/novi-termini-za-programe-iscjeljenja-rana-pobacaja-kod-zene-i-muskaraca/

Iz Udruge Hrvatska za Život pozivaju na Donacijski doručak, 30. travnja u 10.30 sati u hotelu Sveti Križ, gdje će članovi Udruge predstaviti apostolat za život koji u Splitu djeluje već osmu godinu te ćemo čuti snažna svjedočanstva. Prijave za Donacijski doručak su obavezne, i to porukom ili pozivom na kontakte: 091/5829044 (Marija) i 098/9750832 (Sanja).