Održan „IGNIS susret za mlade“

Katolička karizmatska obnova u Duhu Svetom u suradnji s Uredom za pastoral mladih Splitsko – makarske nadbiskupije organizirala je 11. studenog 2019. još jedan „IGNIS susret za mlade“ u studentskoj kapelici Bl. Ivana Merza na Kampusu.

„Ovaj susret, kao i svaki naš dosadašnji susret željeli smo se okupiti u zajedništvu mladih ljudi, sjedinjeni s Isusom Kristom. Cilj nam je biti blizu Njemu kroz našu molitvu i slavljenje i možemo reći da je baš to slavljenje temelj svih naših susreta“ – objasnila nam je Marija Manuela Sunara iz Katoličke karizmatske obnove u Duhu Svetom „IGNIS“.

Možemo već sad najaviti kako će mladi iz Katoličke karizmatske obnove u Duhu Svetom „IGNIS“ u suradnji sa svojim duhovnikom don Dankom Kovačevićem organizirati ovaj mjesec susret na Franjevačkom klerikatu O. fra Ante Antića na temu slavljenja „Krista Kralja“.

„Naš duhovnik, don Danko Kovačević će nas uputiti u molitvu i klanjanje te ćemo kroz slavljenje nadamo se u potpunosti obraditi temu koja je pred nama ovaj mjesec“ – najavljuje Marija Manuela Sunara.

Dojmove „IGNIS“ susreta za mlade s nama je podijelila Marija Lešić otkrivši nam kako je prvi put na manjem „IGNIS“ susretu koji se održava u studentskom domu dr. Franjo Tuđman na Kampusu.

„Smatram da je danas mladom čovjeku bitna ovakva zajednica u kojoj može dublje upoznavati Boga. Lijepo je doći, moliti se, opustiti i u potpunosti povjeriti svoje slabosti ili probleme Gospodinu koji je uvijek tu uz nas, i kad smo sretni i kad smo tužni“ – zaključuje Marija.

Ostale vijesti iz ove kategorije
  • Prev
Treći susret ciklusa pod nazivom „Četvrtak za dušu“ upriličen je u četvrtak, 18. travnja u Župi Presvetog Srca Isusova ...
U srijedu 17. travnja održan je još jedan susret Hrvatskoga nadzemlja pod naslovom „Seks na eks“. Gost predavač bio je ...
Uoči početka Velikog tjedna, u subotu 23. ožujka, održana je likovna radionica za djecu u Riznici splitske katedrale.
Nadbiskupijska vjeronaučna olimpijada za učenike osnovnih škola i natjecanje iz vjeronauka za učenike srednjih škola ...
U srijedu 20. ožujka, na prvi dan proljeća, u Velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa održan je još jedan susret ...
Završnica Ministrantske malonogometne lige “Ivan Merz“ (MMNL) Splitsko-makarske nadbiskupije za sezonu 2023./2024 ...
Mladi su nam još jednom pokazali kako mogu biti velika pokretačka snaga. Ovog Trećeg petka u Imotskom koji se održao ...
Drugi susret novog ciklusa Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije „Četvrtak za dušu“ održan je 14. ...