Ured za pastoral mladih SMN u suradnji s VIS-om „Otkrivenje“ snimio spot s pjesmom „Tvojom rukom vođeni“

VIS „Otkrivenje“ je grupa koja djeluje u župi sv. Ivana apostola i evanđelista u Mostaru gdje redovito animiraju svete Mise. Na crkvenoj sceni su već 11 godina i broje sedam članova. Svoje slobodno vrijeme rado provode skupa, radeći probe, stvarajući nove pjesme, u molitvi i zajedništvu. Iza sebe imaju nekoliko objavljenih pjesama i nekoliko nastupa.

Ideja ovog novog spota je prenijeti ideju o Božjoj providnosti koja je ujedno i glavna tema ove pjesme.

„Bog nam se najbolje pokazuje u onome dječjemu, tako ga i u ovom slučaju možemo pronaći u igri. S povezom na očima idemo u svijet ne videći, ali sigurno, osjećajući da nas vodi Bog, koji se očituje u našim najbližima. I kad mislimo da smo ostavljeni sami, On se skriva u njima na nečemu uzvišenome. Sve što trebamo napraviti je podignuti pogled“, rekao su nam idejni realizator spota Ivan Trpimir Lozić koji je ujedno i snimatelji, režiser i montažer novog spota Ureda za pastoral mladih SMN i VIS-a „Otkrivenje“.

Od njihovih bitnijih nastupa možemo izdvojiti nastup pred sv. Ocem Franjom u Sarajevu, osim toga sudjelovali su na jubilarnom 40. Uskrs fest u Zagrebu, na Sudamja fest u Splitu, a organizirali su i tradicionalni župni koncert „Evo, činim sve novo“.

„Gospodin je najveći umjetnik, a naša najveća inspiracija“, kratko su nam kazali članovi vokalno instrumentalnog sastava iz Mostara.

U spotu su sudjelovali: Ana Mihalj, Marija Perić, Jelena Vidović, Josip Perić, Renato Perić i Darijan Glavina. Glavna uloga pripala je Tei Modrić, a sporedne: Jakovu Toliću, Stjepanu Žeravici, Ivani Banović, Kristini Banović i Marini Banović, a cjelokupnu tehničku pomoć i podršku vrijednoj ekipi pružio je Branko Lozić.

Spot se snimao u mjestu Goranci pokraj Mostara i na splitskom Zvončacu, a cijelu produkciju video spota i pjesme „potpisuje“ predstojnik Ureda za pastoral mladih SMN i duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu dr. don Mihael Mišo Prović.

https://www.youtube.com/watch?v=GVIw2rhPic4

Ostale vijesti iz ove kategorije
  • Prev
I ove godine mladi će ujediniti svoje snage u jedinstvenoj volonterskoj akciji 72 sata bez kompromisa. Akcija se ...
„Kroz ovu akciju moramo moliti jedni za druge da uistinu u ovoj akademskoj godini naš rad i život bude plodonosan. ...
Početkom listopada započela je nova akademska godina, pa tako i projekti Ureda za pastoral mladih Splitsko makarske ...
Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije raspisuje natječaj za „Sudamja fest“ 2021. godine koji će se ...
Svećenik Splitsko-makarske nadbiskupije, inače župni vikar u župi Sv. Spasa na Mejašima, don Josip Ulić na svom YouTube ...
U četvrtak, 1. listopada u 20 sati, održat će se humanitarni koncert za Sklonište za žene i djecu žrtve obiteljskog ...
VIS „Otkrivenje“ je grupa koja djeluje u župi sv. Ivana apostola i evanđelista u Mostaru gdje redovito animiraju svete ...
Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije, u akademskoj godini 2020./2021., organizira novu sezonu igranja ...