Ured za pastoral mladih SMN u suradnji s Anitom Nikić snimio je novi video spot s pjesmom „Koliko puta ruku si mi dao“

Anita Nikić je u suradnji s Uredom za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije snimila novi video spot s pjesmom „Koliko puta ruku si mi dao“. Anita je svoje prve korake u duhovnoj glazbi započela u rodnom Dubrovniku u katedralnom zboru Madrigalisti, potom u studentskom zboru i zboru Condura Croatica u Zadru.

Prvu autorsku pjesmu napisala je 2016. godine i izvela je na festivalu „Svjetlost dolazi“ u Zadru. Osim toga, nastupala je na brojnim festivalima i manifestacijama među kojima su: Vidfest, Ogulin fest, Sudamja fest, a nastupe bilježi i na manifestacijama u Dubrovniku, Zadru, Rijeci, Delnicama, Bjelovaru, Ivanić Grada i drugima gradovima diljem Hrvatske.

Preslušavajući njene pjesme može se primijetiti da pjevačica iz Dubrovnika često nastupa sa svojom djecom, a otkrila je da joj je posebna čar i zadovoljstvo nastupati uz svoju obitelj.

Njezin Niko, koji je sad već mladić (17), svira violinu, dok je Nika (10) početnica na klaviru. Anita radi kao profesorica informatike u školi i na pitanje kako djeca reagiraju na njene pjesme rekla je da je jako sretna i zadovoljna njihovim reakcijama. Svjesna je da su neki drugi trendovi glazbe kod današnjih učenika te je prezadovoljna što su joj istinska podrška.

Autorica teksta i glazbe pjesme „Koliko puta ruku si mi dao“ je upravo Anita Nikić, a aranžman je osmislio Renato Babić, glazbeni producent je Ivan Grancarić.

Ideju, režiju, snimanje i montažu spota realizirao je Ivan Trpimir Lozić, za rasvjetu i tehničku pomoć bili su zaduženi Marin Gabelica i Ivana Banović.

U spotu su još sudjelovali: Niko Nikić (violina), Elizabeta Pleša (violina), Rita Pleša (harfa) i Nita Nikić (plesačica), a glavna uloga u spotu pripala Aniti Nikić i Josipi Krželj.

Spot se snimao u Zatonu, Ninu i Podstrani, a cijelu produkciju video spota i pjesme „potpisuje“ predstojnik Ureda za pastoral mladih SMN i duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu dr. don Mihael Mišo Prović.

Ostale vijesti iz ove kategorije
  • Prev
Lic. theol. Bruno Petrušić, doktorand na poslijediplomskom sveučilišnom studiju Kršćanstvo i suvremena kultura ...
U srijedu, 17. ožujka, održao se novi online susret Hrvatskog nadzemlja na temu „Oholost vs. Poniznost“. O ovoj temi, ...
Učenici splitske Nadbiskupijske klasične gimnazije „Don Frane Bulić“ pokrenuli su 15. veljače trotjedni humanitarni ...
U srijedu, 17. veljače, održao se još jedan u nizu online susreta Hrvatskog nadzemlja pod nazivom „Blaženik svetačkog ...
Pobjednica hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije - popularne “Dore” - održane u dvorani “Marino Cvetković” u Opatiji u ...
Kućni ljubimci bili su tema online susret Hrvatskog nadzemlja u srijedu, 20. siječnja, a predavač je bio don Ante ...
Svečanom komemoracijom i svetom misom u utorak, 12. siječnja, ispred glavnog ulaza Zgrade tri fakulteta na ...
Ured za pastoral mladih Splitsko – makarske nadbiskupije u suradnji s Vokalno instrumentalnim sastavom „Andrijane“ ...