Ured za pastoral mladih SMN u suradnji s Anitom Nikić snimio je novi video spot s pjesmom „Koliko puta ruku si mi dao“

Anita Nikić je u suradnji s Uredom za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije snimila novi video spot s pjesmom „Koliko puta ruku si mi dao“. Anita je svoje prve korake u duhovnoj glazbi započela u rodnom Dubrovniku u katedralnom zboru Madrigalisti, potom u studentskom zboru i zboru Condura Croatica u Zadru.

Prvu autorsku pjesmu napisala je 2016. godine i izvela je na festivalu „Svjetlost dolazi“ u Zadru. Osim toga, nastupala je na brojnim festivalima i manifestacijama među kojima su: Vidfest, Ogulin fest, Sudamja fest, a nastupe bilježi i na manifestacijama u Dubrovniku, Zadru, Rijeci, Delnicama, Bjelovaru, Ivanić Grada i drugima gradovima diljem Hrvatske.

Preslušavajući njene pjesme može se primijetiti da pjevačica iz Dubrovnika često nastupa sa svojom djecom, a otkrila je da joj je posebna čar i zadovoljstvo nastupati uz svoju obitelj.

Njezin Niko, koji je sad već mladić (17), svira violinu, dok je Nika (10) početnica na klaviru. Anita radi kao profesorica informatike u školi i na pitanje kako djeca reagiraju na njene pjesme rekla je da je jako sretna i zadovoljna njihovim reakcijama. Svjesna je da su neki drugi trendovi glazbe kod današnjih učenika te je prezadovoljna što su joj istinska podrška.

Autorica teksta i glazbe pjesme „Koliko puta ruku si mi dao“ je upravo Anita Nikić, a aranžman je osmislio Renato Babić, glazbeni producent je Ivan Grancarić.

Ideju, režiju, snimanje i montažu spota realizirao je Ivan Trpimir Lozić, za rasvjetu i tehničku pomoć bili su zaduženi Marin Gabelica i Ivana Banović.

U spotu su još sudjelovali: Niko Nikić (violina), Elizabeta Pleša (violina), Rita Pleša (harfa) i Nita Nikić (plesačica), a glavna uloga u spotu pripala Aniti Nikić i Josipi Krželj.

Spot se snimao u Zatonu, Ninu i Podstrani, a cijelu produkciju video spota i pjesme „potpisuje“ predstojnik Ureda za pastoral mladih SMN i duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu dr. don Mihael Mišo Prović.

Ostale vijesti iz ove kategorije
  • Prev
Hrvatsko nadzemlje je u srijedu 18. studenoga održalo još jedan u nizu on-line susreta, tema tribine bila je žrtva, ...
Anita Nikić je u suradnji s Uredom za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije snimila novi video spot s pjesmom ...
I ove godine mladi će ujediniti svoje snage u jedinstvenoj volonterskoj akciji 72 sata bez kompromisa. Akcija se ...
„Kroz ovu akciju moramo moliti jedni za druge da uistinu u ovoj akademskoj godini naš rad i život bude plodonosan. ...
Početkom listopada započela je nova akademska godina, pa tako i projekti Ureda za pastoral mladih Splitsko makarske ...
Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije raspisuje natječaj za „Sudamja fest“ 2021. godine koji će se ...
Svećenik Splitsko-makarske nadbiskupije, inače župni vikar u župi Sv. Spasa na Mejašima, don Josip Ulić na svom YouTube ...
U četvrtak, 1. listopada u 20 sati, održat će se humanitarni koncert za Sklonište za žene i djecu žrtve obiteljskog ...