Aplikacija za približavanje duhovnog poziva „Susret Zovem Te”

Hrvatska redovnička konferencija, odnosno njeno Povjerenstva za pastoral duhovnih zvanja 25. siječnja 2018. objavilo je aplikaciju za pametne telefone pod nazivom „Susret Zovem Te”. Aplikacija je nastavak rada na časopisu „Susret”, a nastala je sa željom da se mladima što više približi duhovni poziv. Iz ove aplikacije stoje stvarne redovnice i redovnici aktivni u pastoralu zvanja spremni odgovoriti na pitanja mladih, uputiti ih u otkrivanju, izgradnji i formirtanju duhovnog poziva.

Pored mogućnost da se na aplikaciji čita časopis „Susret” i prate događanja u organizaciji Povjerenstva, ona odgovara na učestala pitanja o posvećenom životu, donosi svjedočanstva onih koji su se odazvali duhovnom pozivu, razrješava mitove o redovničkom pozivu te donosi druge materijale o duhovnom pozivu. Aplikacija donosi i „Pravilo za novi početak” Kongregacija od Presvetog Sakramenta iz Brakkensteina te mnoge druge sadržaje. 

U narednoj fazi razvoja cilj je kroz aplikaciju omogućiti i međusobnu interakciju korisnika, umrežiti aplikaciju „Susret Zovem Te” sa aplikacijom „Hrvatska redovnička konferncija” (koja je u razvoju) kao i drugim aplikacijama.

Ovaj projekt donacija je tvrtke MOBILEone. 

Apikacija je dostupna na IOS (https://itunes.apple.com/hr/app/susret-zovem-te/id1350237230?l=hr&mt=8) i ANDROID (https://play.google.com/store/apps/details?id=solutions.mobileone.susret) platformi.