Biskup Glasnović darovao blagoslovljenu krunicu predsjedniku Hajduka

Čelni ljudi najtrofejnijeg sportskog kolektiva u Hrvatskoj u najjačem su sastavu, po prvi put nakon ustoličenja Lukše Jakobušića na mjesto predsjednika Uprave, došli na Poljud kako bi uživo izrazili čestitku Hajduku za slavljenički 111. rođendan, 13. veljače.

Ispred Vaterpolo kluba Jug Adriatic Osiguranje prisutni su bili predsjednik Tomislav Dumančić, dopredsjednici Željan Konsuo i Pero Kulaš, te član Uprave Marin Kaštelančić i direktor Ognjen Kržić koji su došli bodriti Bijele u prvenstvenom susretu sa Slavenom Belupom, ali i dati podršku svom bivšem predsjedniku Lukši Jakobušiću, a današnjem kapetanu bijelog broda koji je na dobrom putu da vrati Hajduk na stare staze slave.

Svima već dobro znaju kako je Jakobušić dok je bio na čelu vaterpolo giganta iz Dubrovnika osvojio čak osam trofeja za redom, a rekordnih pet u jednoj sezoni. S Hajdukom je trenutno u borbi za oba trofeja, a dolasci brojnih igrača i pojačanja, zadnjeg Nikole Kalinića, nagovješćuju borbu hajdukovaca za toliko željene uspjehe do samog kraja.

Čelnici Juga poklonili su svom Lukši prigodni poklon u povodu Hajdukovog rođendana, a prvi čovjek Bijelih iznenadio je svoje jugaše s novom retro kolekcijom, prigodno predstavljenom uoči samog rođendana. Posebno iznenađenje za predsjednika Jakobušića bio je i poklon novoustoličenog biskupa Dubrovačke biskupije mons. Roka Glasnovića koji je predsjedniku Hajduka poklonio blagoslovljenu krunicu za rođendan i zaželio svu sreću u nastavku sezone.

Jug je jedini klub koji kontinuirano igra Ligu prvaka, a svi ljubitelji Bijelih nadaju se da će nakon juniorske lige prvaka na red doći i ona puno veća pozornica u kojoj će na Poljudu nakon dugog vremena gostovati europski giganti.