Godišnji prikaz
Pregledaj po godini
Mjesečni pregled
Pregledaj po mjesecu
Search
Traži

„Vjetar Božji“ - duhovna obnova u župi sv. Ilije u Metkoviću

 

Duhovna priprema i duhovna obnova župe sv. Ilije u Metkoviću, pod nazivom „Vjetar Božji“ održavat će se od 22. listopada do 13. prosinca u crkvi sv. Ilije proroka. Svakog ponedjeljka i četvrtka nakon večernje mise(18h),prikazat će se epizoda videoserijala - Božji vjetar, kojim će se vjernike pobliže upoznati sa djelovanjem Duha Svetoga, te ih uvesti u devetnicu Duhu Svetom koja će se moliti prije mise od 4. do 12. prosinca. Svakog četvrtka, iza prikazivanja epizode serijala, slijedi klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu sat vremena, te molitva litanija Duhu Svetome.

U ovom serijalu sudjeluje fra Dave Pivonka uz brojne intervjue snimljene na raznim lokacijama od slapova Nijagare do pustinje u Kaliforniji.

Od 11. do 13. prosinca održat će se molitvena trodnevnica koju će predvoditi Služba mladih KKODS-a. Mladi će glazbeno animirati svete mise i klanjanja te svjedočiti o svom obraćenju, vraćanju sakramentalnom i molitvenom životu, predbračnoj čistoći, duhovnoj borbi u kojoj se nalazimo, te o novom iskustvu Duha Svetoga koje dolazi kroz karizmatski pokret.

Kako bi se župa što bolje pripremila za duhovnu obnovu, te i plodovi bili obilatiji, od 5. listopada do 11. prosinca vjernici se mogu priključiti postu i molitvi koje će biti namijenjene duhovnoj obnovi župe, povratku mladih u župu, te blagoslovu sviju. Oni koji se žele uključiti ovoj inicijativi dobit će definiran dan u kojem će postiti o kruhu i vodi, biti na svetoj misi, pričestiti se i izmoliti Gospinu krunicu. Za sudjelovanje u ovoj inicijativi potrebno se javiti Milanu Kapoviću. (098 9728 292)