Godišnji prikaz
Pregledaj po godini
Mjesečni pregled
Pregledaj po mjesecu
Search
Traži

Konferencija za medije splitskog Skaca

 

Splitski Skac organizira konferenciju za medije koja će se održati u prostorijama Studentskog centra - Split (predvorje studentskog Doma dr. Franjo Tuđman) u utorak, 11. listopada 2022. u 10:00 sati.

Teme konferencije su najava:

- Humanitarne brucošijade – studenti za Petrinju, koju organiziramo u suradnji sa Studentskim centrom u Splitu i koja će se održati 12.10.2022. od 21:00 sati u prostorima Restorana Kampus. Humanitarna brucošijada je najavni događaj velikog volonterskog projekta za mlade 72 sata bez kompromisa koji će se održati 13.-16.10.2022. i kao humanitarni događaj kojim se želi osvijestiti javnost o potrebitima na Banovini - područje pogođeno potresom. Podršku navedenoj akciji pružit će razni izvođači koji za ovu prigodu nastupaju besplatno – Giuliano, Petar Dragojević, Cambi, Taxi bend, Grupa Best, te 058. Prikupljena novčana sredstva u sklopu ovog događaja ići će za pomoć potrebitoj obitelji s područja Petrinje;

- međunarodnog volonterskog projekta 72 sata bez kompromisa koji će se održati u Splitu, Zagrebu, Osijeku, Dubrovniku, Sisku, Zadru, Rijeci, Sinju, Slavonskom Brodu, Šibeniku, Suhopolju, Karlovcu, Metkoviću, Krku, Vinkovcima, Vukovaru, Križevcima, Belišću i Vela luci, 13.-16. listopada 2022., a koji će samo u Splitu okupiti oko 500 mladih volontera u 60-ak različitih volonterskih akcija.