Godišnji prikaz
Pregledaj po godini
Mjesečni pregled
Pregledaj po mjesecu
Search
Traži

Kongres „Uz podršku do cilja / pružanje socijalnih usluga kroz transdisciplinarni pristup“

 

Centar za odgoj i obrazovanje "Juraj Bonači" pokrenuo je projekt „Zajedno sretni“ - podrška daljnjem procesu deinstitucionalizacije i transformacije domova socijalne skrbi za osobe s invaliditetom.

Naši korisnici su naša vodilja. Njihova radost, svaki pa i najmanji napredak i uspjeh, želja i potreba za prihvaćanjem bili su nam motivatori svo vrijeme, kako bismo u budućnosti svjedočili promjenama – stvarnosti u kojoj će oni biti dio lokalne zajednice i o kojima će ta zajednica brinuti od najmlađe dobi.

Projekt je kroz tri godine obuhvatio ranu razvojnu podršku i organizirano stanovanje, dvije vrlo važne socijalne usluge. Na kraju ovog trogodišnjeg razdoblja želimo prikazati naš rad i izazove s kojima se suočavamo u procesu deinstitucionalizacije i transformacije domova socijalne skrbi za osobe s invaliditetom. Kroz jednodnevni kongres svim dionicima ove priče želimo prenijeti i pokazati naša saznanja i postignuća, predstavnicima lokalne i regionalne samouprave, akademskoj zajednici, organizacijama civilnog društva, studentima i gospodarstvenicima. Tom prigodom priređuju kongres „Uz podršku do cilja / pružanje socijalnih usluga kroz transdisciplinarni pristup“, koji će se održati 13. 12. 2022.g. (utorak), hotel Le Meridien Lav Split.