Ured za pastoral mladih SMN u suradnji s Anitom Nikić snimio je novi video spot s pjesmom „Koliko puta ruku si mi dao“

Anita Nikić je u suradnji s Uredom za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije snimila novi video spot s pjesmom „Koliko puta ruku si mi dao“. Anita je svoje prve korake u duhovnoj glazbi započela u rodnom Dubrovniku u katedralnom zboru Madrigalisti, potom u studentskom zboru i zboru Condura Croatica u Zadru.

Prvu autorsku pjesmu napisala je 2016. godine i izvela je na festivalu „Svjetlost dolazi“ u Zadru. Osim toga, nastupala je na brojnim festivalima i manifestacijama među kojima su: Vidfest, Ogulin fest, Sudamja fest, a nastupe bilježi i na manifestacijama u Dubrovniku, Zadru, Rijeci, Delnicama, Bjelovaru, Ivanić Grada i drugima gradovima diljem Hrvatske.

Preslušavajući njene pjesme može se primijetiti da pjevačica iz Dubrovnika često nastupa sa svojom djecom, a otkrila je da joj je posebna čar i zadovoljstvo nastupati uz svoju obitelj.

Njezin Niko, koji je sad već mladić (17), svira violinu, dok je Nika (10) početnica na klaviru. Anita radi kao profesorica informatike u školi i na pitanje kako djeca reagiraju na njene pjesme rekla je da je jako sretna i zadovoljna njihovim reakcijama. Svjesna je da su neki drugi trendovi glazbe kod današnjih učenika te je prezadovoljna što su joj istinska podrška.

Autorica teksta i glazbe pjesme „Koliko puta ruku si mi dao“ je upravo Anita Nikić, a aranžman je osmislio Renato Babić, glazbeni producent je Ivan Grancarić.

Ideju, režiju, snimanje i montažu spota realizirao je Ivan Trpimir Lozić, za rasvjetu i tehničku pomoć bili su zaduženi Marin Gabelica i Ivana Banović.

U spotu su još sudjelovali: Niko Nikić (violina), Elizabeta Pleša (violina), Rita Pleša (harfa) i Nita Nikić (plesačica), a glavna uloga u spotu pripala Aniti Nikić i Josipi Krželj.

Spot se snimao u Zatonu, Ninu i Podstrani, a cijelu produkciju video spota i pjesme „potpisuje“ predstojnik Ureda za pastoral mladih SMN i duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu dr. don Mihael Mišo Prović.

Ostale vijesti iz ove kategorije
  • Prev
Uoči početka Velikog tjedna, u subotu 23. ožujka, održana je likovna radionica za djecu u Riznici splitske katedrale.
Nadbiskupijska vjeronaučna olimpijada za učenike osnovnih škola i natjecanje iz vjeronauka za učenike srednjih škola ...
U srijedu 20. ožujka, na prvi dan proljeća, u Velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa održan je još jedan susret ...
Završnica Ministrantske malonogometne lige “Ivan Merz“ (MMNL) Splitsko-makarske nadbiskupije za sezonu 2023./2024 ...
Mladi su nam još jednom pokazali kako mogu biti velika pokretačka snaga. Ovog Trećeg petka u Imotskom koji se održao ...
Drugi susret novog ciklusa Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije „Četvrtak za dušu“ održan je 14. ...
Kao i svake godine u Imotskom se na četvrtu korizmenu nedjelju održao križni put za mlade iz Imotske krajine. Put križa ...
Uredi za pastoral mladih Splitsko makarske nadbiskupije i Šibenske biskupije te SKAC_ST organizirali su od 18. do 24. ...