U potrazi sa Sveta tri kralja

Uoči blagdana Bogojavljenja, 5. siječnja, u župi Presvetog Srca Isusova na Visokoj u Splitu održan je još jedan zabavni program za djecu osnovnoškolske dobe. Više dnevno druženje bila je izvrsna prilika da djeca zajedno sa Sveta tri kralja dođu do jaslica i poklone se Isusu.

Hrvatsko nadzemlje održalo susret o novcu

U srijedu 21. prosinca u Velikoj dvorani nadbiskupskog sjemeništa održan je prosinački susret Hrvatskoga nadzemlja na temu novca i to pod naslovom „Di su pare?“.

Hrvatsko nadzemlje održalo susret o ekologiji

U srijedu 16. studenoga održan je drugi susret Hrvatskoga nadzemlja u ovoj akademskoj godini na temu ekologije, a pod naslovom "I tebe se tiče!'. Gost predavač bio je hercegovački franjevac, novinar i predavač Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru dr. sc. Mario Knezović.

Misa za mlade u Splitu

U četvrtak 10. studenog, u Župi Presvetog Srca Isusova na splitskoj Visokoj održana je misa za mlade u organizaciji Udruge studenata Herceg Bosne zajedno sa studentskim kapelanom don Ivanom Terzom. Glazbeno je misu animirao VIS Gloria sa splitskog Kmana.

Holywin u Župi na splitskoj Visokoj

Uoči svetkovine Svih Svetih, 31. listopada u Župi Presvetog Srca na Visokoj u suradnji sa Uredom za pastoral mladih Splitsko makarske nadbiskupije, održan je Holywin – odgovor hrvatske katoličke mladeži na pogansku proslavu Noći vještica. Bogati program napunio je cijelu crkvu te pokazao kako mladi danas tragaju za pravom Istinom.

Misa za početak Katoličke malonogometne lige Split

S novom akademskom godinom započinju i novi projekti, pa je tako započela i 17. sezona Katoličke malonogometne lige „Ivan Pavao II.“ Split. Nova je sezona otvorena euharistijskim slavljem 28. listopada, koje je predvodio studentski kapelan i povjerenik za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije don Ivan Terze.