Četvrtak za dušu – treći susret

Treći susret ciklusa pod nazivom „Četvrtak za dušu“ upriličen je u četvrtak, 18. travnja u Župi Presvetog Srca Isusova na Visokoj u Splitu u organizaciji pastorala mladih Splitsko-makarske nadbiskupije. Nakon Roberta Tomića i patera Stjepana Ivana Horvata, ovog puta u goste je došao fra Ante Vučković koji je govorio na temu „Uskrsli Krist i snaga opraštanja“.

Don David Leskovar bio je gost susreta Hrvatskog nadzemlja

U srijedu 17. travnja održan je još jedan susret Hrvatskoga nadzemlja pod naslovom „Seks na eks“. Gost predavač bio je zagrebački studentski kapelan don David Leskovar koji je na početku svojega predavanja istaknuo kako bi seks za nas katolike trebao biti sve, samo ne na eks.

Susret Hrvatskog nadzemlja o temi "Samoubojstvo"

U srijedu 20. ožujka, na prvi dan proljeća, u Velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa održan je još jedan susret Hrvatskoga nadzemlja na temu samoubojstva. Gost predavač bio je župnik župe Presvetog Srca Isusova i povjerenik za mlade don Ivan Terze.

Župa Sv. Križ – Veli Varoš obranila naslov i ponovno osvojila Ministrantsku malonogometnu ligu „Ivan Merz“ Split 2024.

Završnica Ministrantske malonogometne lige “Ivan Merz“ (MMNL) Splitsko-makarske nadbiskupije za sezonu 2023./2024 održana je u subotu 16. ožujka 2024. U ovoj 18. sezoni lige bilo je prijavljeno 24 župne ekipa s područja Nadbiskupije, a u završnicu je ušlo osam najboljih ekipa. Ove godine se po prvi puta MMNL paralelno igrala i u Neretvanskom dekanatu.