Održane duhovne vježbe za vjeroučitelje Splitsko-makarske nadbiskupije

U organizaciji Katehetskog ureda Splitsko-makarske nadbiskupije, od 7. do 9. lipnja održane su duhovne vježbe za vjeroučitelje na Buškom jezeru (BiH) u duhovnom centru Karmel sv. Ilije. Voditelj duhovnih vježbi bio je karmelićanin br. Jakov Milić. Svoje druženje vjeroučitelji su započeli zajedničkom večerom nakon koje je slijedilo slavlje svete mise, koju je predvodio o. Branko Zebić.

Nagradni izlet najuspješnijih ekipa na Vjeronaučnoj olimpijadi

Kao znak priznanja za postignute izvrsne rezultate na Vjeronaučnoj olimpijadi, Katehetski ured Splitsko-makarske nadbiskupije nagradio je jednodnevnim izletom, 18. svibnja na Visovac, jedanaest najbolje plasiranih ekipa iz osnovnih i srednjih škola na nadbiskupijskom natjecanju iz vjeronauka koje je održano 22. ožujka 2024. godine u OŠ Dugopolje u Dugopolju.

Stručni skup za odgojiteljice u vjeri

U subotu, 13. travnja 2024. godine na Katoličkom bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Splitu, održan je međubiskupijski stručni skup za odgojiteljice u vjeri Splitsko-makarske, Zadarske, Šibenske, Hvarske i Dubrovačke nad/biskupije. Stručni skup organiziran je u suorganizaciji Katehetskog ureda Splitsko-makarske nadbiskupije i splitske podružnice Agencije za odgoj i obrazovanje, na temu...