Nadbiskup Barišić predvodio misu na svetkovinu Bogorodice Marije u splitskoj katedrali

Splitsko-makarski nadbiskup u miru mons. Marin Barišić predvodio je misno slavlje 1. siječnja na svetkovinu Marije Bogorodice, Novu godinu i Svjetski Dan mira u splitskoj katedrali svetog Dujma. U koncelebraciji je bio generalni vikar don Franjo-Frankopan Velić, a kod oltara je služio đakon don Ivan Mamić, prefekt u Centralnome bogoslovnom sjemeništu u Splitu.

Nadbiskup Kutleša predvodio božićno slavlje u splitskoj katedrali

Splitsko-makarski nadbiskup i metropolit mons. Dražen Kutleša predvodio je 25. prosinca božićnu misu u splitskoj prvostolnici Sv. Dujma. U koncelebraciji su bili: splitsko-makarski nadbiskup u miru mons. Marin Barišić, generalni vikar don Franjo-Frankopan Velić, katedralni župnik don Ante Mateljan i don Marko Ćubelić.

Nadbiskup Kutleša predvodio ponoćku u splitskoj katedrali

Splitsko-makarski nadbiskup i metropolit mons. Dražen Kutleša predvodio je na Badnjak 24. prosinca misu ponoćku u splitskoj prvostolnici sv. Dujma. U koncelebraciji su bili: splitsko-makarski nadbiskup u miru mons. Marin Barišić, generalni vikar don Franjo-Frankopan Velić, katedralni župnik don Ante Mateljan, rektor splitske bogoslovije don Đuliano Trdić i don Marko Ćubelić.

Božićna čestitka i primanje kod nadbiskupa Kutleše

Prigodom božićnih i novogodišnjih blagdana, u srijedu 21. prosinca u Nadbiskupskom ordinarijatu u Splitu, upriličeno je božićno primanje kod splitsko-makarskoga nadbiskupa i metropolite Dražena Kutleše i uzajamna čestitka svećenika, županijskih i gradskih vlasti, predstavnika crkvenih i društvenih ustanova te javnih kulturnih djelatnika.