Godišnji prikaz
Pregledaj po godini
Mjesečni pregled
Pregledaj po mjesecu
Search
Traži

Večer dobročinitelja inicijative "40 dana za život"

 

5. Večer dobročinitelja za inicijativu "40 dana za život" i udrugu "Hrvatska za život“ održat će se u subotu, 11. veljače 2023., u Hotelu President u Solinu (Ul. kralja Petra Krešimira IV 11) s početkom u 19 sati.

Uz lagani obrok, piće i glazbu pripremljen je bogat program. Okupljeni će moći ćuti snažno svjedočanstvo gošći iz Vukovara, Lidije Dugan, voditeljice projekta Ruža Hrvatska i provoditeljice programa Oprostom oslobođene, te gospođe Jasminke koja je na ovom programu doživjela oslobođenje i ozdravljenje. Čut ćemo i majku koja je odustala od pobačaja, našu nekadašnju štićenicu, a danas evangelizatoricu života. Molitvu i nagovor predvodit će don Nikola Šakić, a u glazbenom dijelu programa nastupit će VIS Signum te gost iznenađenja.

Donacije na večeri nemaju fiksan, već proizvoljan iznos. Svoj dar sudionici će moći uplatiti prije ili nakon večeri uplatom na račun ili dati za vrijeme same večeri u za to predviđene košare.

Obavezne su prijave dolaska pozivom ili porukom na broj 091 582 9044 (Marija) ili na 098 975 0832 (Sanja) najkasnije do 5. veljače 2023. godine. Čuvanje djece za vrijeme večere je organizirano.