Godišnji prikaz
Pregledaj po godini
Mjesečni pregled
Pregledaj po mjesecu
Search
Traži

Susret Hrvatskog nazdemlja o temi "Seks na eks"

 

Seks. Tabu tema za roditelje, djecu, rodbinu, ma za svih! Ali, je li ovo tabu tema i za Crkvu???

Zašto je čistoća toliko bitna? Koje su prednosti održavanja bračne čistoće? Je li bitno da se bračno darivanje odvija isključivo u bračnoj postelji? Smatra li se korištenje kontracepcijskih sredstava u bračnom odnosu grijehom? ???

Kao gost predavač dolazi nam mladi salezijanac i zagrebački studentski kapelan don David Leskovar. S obzirom na to da je jednom prilikom rekao kako želi rušiti stereotipe o Crkvi, možda bi nam ovoga puta mogao pomoći srušiti brane koje su sagrađene oko teme bračnog darivanja. ???

Nakon rođendana Nadzemlja i same korizme, Nadzemljaši su spremni za nove pobjede. Spreman će biti i bend Dodir milosrđa iz Podstrane koji će glazbeno animirati ovaj susret. ??️

Dogovoreno je da će srijeda 17. travnja biti neradni dan što znači da se svaki nedolazak na susret smatra neopravdanim. Stoga vas pozivamo da nakon što obavite svoju građansku dužnost, dođete na naš susret da zajedno naučimo nešto novo ili utvrdimo poznato o ovoj škakljivoj temi. ???

Znate što vam je činiti: srijeda 17. travnja u Velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu u 20:30 sati. ⏰?

Kao i dosad nastavljamo suradnju sa Verbumom i Salesianom tako da na našim susretima možete pronaći aktualne i zanimljive naslove te obogatiti svoju dušu. ??

Za vrijeme trajanja susreta u kapelici Nadbiskupskog sjemeništa moli se krunica pa tko god osjeti potrebu, može doći i na molitvu. ??

Vidim???

#seksnaeks #susret #travanj #Hrvatskonadzemlje #donDavidLeskovar

cover1 7