Dan otvorenih vrata Katoličkog dječjeg vrtića „Emaus“ u Trogiru

Katolički dječji vrtić „Emaus“, koji se nalazi u sklopu novoizgrađenog Pastoralnog centra župe Gospe od Anđela u Trogiru, po prvi puta otvara vrata svojim polaznicima početkom nove pedagoške godine 2022./2023.

Kako bi se svi zainteresirani mogli upoznati s planom i programom rada vrtića te posjetiti prostore u kojima će djeca boraviti u četvrtak, 25. svibnja, održan je Dan otvorenih vrata.

Vrtić je osnovala Splitsko-makarska nadbiskupija, a vodstvo vrtića povjereno je č. s. Martini Grmoja, koja ima dugogodišnje iskustvo u radu i vođenju vrtića.

Vrtić će moći primiti oko 100 djece u 5 odgojnih skupina. Bit će organiziran desetosatni boravak u vremenu od 6.30 do 16.30 sati za 3 skupine djece: jedna jaslička skupina za djecu od 1. do 3. g. života te dvije mješovite vrtićke skupine za djecu od 3. godine života do polaska u školu.

Šestosatni boravak organiziran je za jednu vrtićku skupinu za djecu od 3. godine života do polaska u školu u radnom vremenu od 7.00 do 13. 00 sati.

Petosatni boravak također je organiziran za jednu vrtićku skupinu za djecu od 3. godine života do polaska u školu u radnom vremenu od 14.00 do 19.00 sati.

Svi zainteresirani roditelji mogu ispuniti Zahtjev za predupis i poslati ga na e-mail vrtića dv-emaus@smn.hr do 1. lipnja 2022. ili donijeti na dan Otvorenih vrata Vrtića. Obrazac za predupis može se preuzeti OVDJE.

Kontakt:

Katolički dječji vrtić „Emaus“

Kneza Trpimira 38, 21220 TROGIR

E-mail: dv-emaus@smn.hr

Mobitel: ravnateljica s. Martina Grmoja 098 716 542

Web: https://emaus.smn.hr/

Na svome putu u Emaus uskrsli Gospodin hodio je sa svojim učenicima, podržavao njihovo sazrijevanje, izgrađivao njihovo zajedništvo i upućivao ih na povezanost s Dobrim Ocem. Stoga nam je želja da novi vrtić „Emaus“ uistinu bude mjesto susreta, igre, učenja i zajedništva djece, roditelja i odgajatelja jer su svi djeca Nebeskog oca.