Pripreme za Treći susret hrvatskih katoličkih obitelji u Solinu 2018.

Split. 14. ožujka 2016:

Prvi sastanak u Nadbiskupskom ordinarijatu u Splitu (mons. Marin Barišić, mons Mate Uzinić predsjednik Vijeća HBK-a za život i obitelj, voditelj ureda HBK za život i obitelj P. K. Hodžić don Tomislav Ćubelić voditelj Ureda za pastoral obitelji Sp-m. nadbiskupije, dr. Nediljko A. Ančić, p. v..


Split, 10. lipnja 2016.

Nadbiskup, generalni vikar, pastoralni vikar, don Tomislav Ćubelić: Kratki sastanak u svezi izrade kateheza o očinstvu. Don Tomislav izvijestio o susretima s Uredom HBK-a za život i obitelj. (osobne zabilješke).


Vepric, 28. rujna 2016.

Studijski dan za svećenike Splitsko-makarske nadbiskupije u Vepricu o pripremama za Treći nacionalni susret hrvatskih katoličkih obitelji.


Split, 5. listopada 2016.

Sastanak dekana Splitsko-makarske nadbiskupije s nadbiskupom mons. Marinom Barišićem.


Split, 3. studenoga 2016.

Sastanak šireg kruga sudionika, predstavnika crkvenih ustanova i pokreta na kojima je nadbiskup sa svojim užim suradnicima razmatrao prijedloge i planove za Treći susret hrvatskih katoličkih obitelji Solin 2018.


Split, 11. studenoga 2016.

Sjednica Pastoralnog vijeća Splitsko-makarske nadbiskupije razmatra planove i tijek priprema za Treći susret Hrvatskih katoličkih obitelji u Solinu 2018. Raspravlja o glavnoj temi susreta (Očinstvo i majčinstvo – dva lica obiteljskog poslanja), o radu s katehezama te o drugim pitanjima obiteljskog pastorala.