Godišnji prikaz
Pregledaj po godini
Mjesečni pregled
Pregledaj po mjesecu
Search
Traži

Panel o udomiteljstvu

 

Pozivamo vas na panel o udomiteljstvu djece koji će se održati u Bračnom i obiteljskom savjetovalištu (Gundulićeva 5) u srijedu 15. svibnja 2024. godine s početkom u 19.30 povodom Međunarodnog dana obitelji. U panel diskupiji sudjeluju socijalna radnica Tanja Marčac Srdarević iz Hrvatskog zavoda za socijalnu skrb, tim za udomiteljstvo, psihologinja i psihoterapeutkinja Ivana Tabak iz Maestrala, ravnateljica Maestrala Jelena Burazin te udomitelji bračni par Ivanka i Željko Dabro.

Saznajte iz prve ruke je li udomiteljstvo za vas ili vaše bližnje, tko sve može postati udomitelj, koliko traje edukacija, kako se obavlja matching djece i udomitelja te kako teče prilagodba.

Poslušajte svjedočanstvo zašto je bračni par Ivanka i Željko Dabro odlučio udomiti petero djece uz troje biološke djece i saznajte više o radostima i izazovima udomiteljstva.

Postavite pitanja psiholozima i socijalnim radnicima, članovima stručnim timova za udomljavanje u Splitu.

Radujemo se Vašem dolasku kojim ćete dati podršku i iskazati solidarnost i sućut za djecu koja trebaju našu pomoć da odrastu u autentične i odgovorne osobe!

Međuspremnik 1